Pojďme se bavit
Re: Pojďme se bavit
-->RomanKM: nevím proč se tak děje, napsali že jej vypnou k 6.8.. asi maj moc práce. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Všetkým čo ste na cestách prajem šťastnú cestu a prázdne HP v čase vášho príchodu... 

- RomanKM
- Místo/Bydliště: Kroměříž
- Been thanked: 5 times
- Kontaktovat uživatele:
Katko díky za popis cesty a za průběžné info. Fíky podražili. Před 6 lety jsme v černé hoře na trhu kupovali kilo na 1€ a v Albánii 3 roky nazpátek necelá 2€
Rado sa stalo, aj ja mám rada, keď necestujem aspoň info a človek si opráši spomienky alebo sa môže tešiť na ďalšiu cestu. Na to sme tu 

Pozdravujeme už z práce

Pozdravujeme už z práce
Tak nám šéfovia priťahujú opasky, na diaľničných známkach , ale len na ročnej. Mesačná zostáva 17 € a 10dňová pôjde, vraj, dole 10,80. Ročná, sa zdražuje o 50%, veď postavili nové km diaľnic...
A to som si myslela, že v Grécku sú drahé diaľnice
.
A to som si myslela, že v Grécku sú drahé diaľnice
Pokud někdo používá mapy.cz, může ho překvapit zavedení premiové zpolatněné verze. Zdarma bude možno nainstalovat pouze 1 mapu pro režim offline. viz. https://smartmania.cz/dnes-zadarmo-zitr ... ezplatnou/
- mouzi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem, tak jsem si preventivně stáhl celé Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Makedonii a Řecko 
- milosduris
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Ja som v tom clanku cital, ze to nepomoze! Po novom si zvolis jeden stat a ostatne mapy ti apka zmaze!
Alebo ich inak znefunkcni

Alebo ich inak znefunkcni
Co bude s mapami, které mám již stažené? Uživatel bezplatné verze bude při prvním spuštění nové aplikace požádán o výběr jednoho státu, který zůstane zachován, ostatní offline mapy se poté ze zařízení smažou.
Miloš + Boženka a Suzuki S-Cross 4x4
kategória 60+
Máme radi slnko a more na FKK
kategória 60+

Máme radi slnko a more na FKK

- mouzi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to je pěkně na houby. To si asi vždycky na hranicích budu muset jeden stát smazat a druhý stáhnout