Mapy pro IGO
- recko-autem
- Site Admin
- Has thanked: 7 times
- Kontaktovat uživatele:
Mapy pro IGO
Kdyby někdo potřeboval tak tady jsou mapy pro iGO HERE [Navteq] 2023.(Q4) FULL EUROPE
Torent : magnet:?xt=urn:btih:oi7vpi66e3wt3ugtyy5easyvdhgramsx
Torent : magnet:?xt=urn:btih:oi7vpi66e3wt3ugtyy5easyvdhgramsx
- recko-autem
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapy pro IGO
Hmm, tak mi iGo padá s tymi novými mapami, mam podozrenie na HNR súbory, potestujem este....
edit: hnr to nerobia, padá to na nedostatok pamäte pri rýchlom zazoomovani, pri simulácií to ide. Stare mapy s rovnakou konfiguráciou nemajú žiaden problém, ach jo

Dobrá správa, nakoniec zabralo obligatorne zmazanie Save adresára a opätovné natiahnutie userpoi. Chcel som sa tomu vyhnúť, ale občas nezaškodí premazať odložené haraburdie.
edit: hnr to nerobia, padá to na nedostatok pamäte pri rýchlom zazoomovani, pri simulácií to ide. Stare mapy s rovnakou konfiguráciou nemajú žiaden problém, ach jo

Dobrá správa, nakoniec zabralo obligatorne zmazanie Save adresára a opätovné natiahnutie userpoi. Chcel som sa tomu vyhnúť, ale občas nezaškodí premazať odložené haraburdie.
- recko-autem
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou mapy pro IGO od TomTom 2023/6
magnet:?xt=urn:btih:cbbf8c29a88be640bad630ecc2035879733ab535&dn=iGO%20R3%20TomTom%20%5BTeleAtlas%5D%202023.06%20%28Q2%29%20EUROPE
magnet:?xt=urn:btih:cbbf8c29a88be640bad630ecc2035879733ab535&dn=iGO%20R3%20TomTom%20%5BTeleAtlas%5D%202023.06%20%28Q2%29%20EUROPE
- milosduris
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Skusali ste uz niekto navigaciu Mapy Petal? Je to aplikacia free a daju sa aj zadarmo stahovat offline mapy. Je v Slovenskej podpore, po registracii je mozne ukladat vlastne body prejazdu aj vlastne trasy. Co sa mi na nej paci, tak podobne ako v google navigacii nastavit si vlastnu trasu s prejazdovymi bodmi a ulozit si ju. Tato ulozena trasa sa da aj editovat.

Miloš + Boženka a Suzuki S-Cross 4x4
kategória 60+
Máme radi slnko a more na FKK
kategória 60+

-
- Kontaktovat uživatele:
Preci skúšať stále nové a nové veci? Mapy.cz pre bežných užívateľov úplne stačia a na dopr. Info Google maps, ci waze. Ked uz niekto chce niečo "sadarmo" .p Pouzivam iGO Nextgen od samého zaciatku(dva krát zmenil meno) a nemenil by som za nič. A verte mi, ze som tych navigacii vystriedal hafo. Na druhej strane, s čím sa človek na prvý raz sčuchne, tak nerád prijíma nové dizajny, ci zmenu ovládania.

- milosduris
- Kontaktovat uživatele:
Co ma oslovilo na tej "zase novej" navigacii, tak moznost importovat zaujmove body z google maps. Mam tam ulozenych asi 300 miest, ako hranicne prechody, ubytovania, prejazdove body, plaze a ine miesta. Z googlu som si urobil export do zip a naimportoval do navigacie Petal.

kategória 60+
kategória 60+

-
- Kontaktovat uživatele:
V akom formáte si to exportoval?
PS tak som instalil, pozrel pokrytie map(detaily, udaje) a nevyhovuje. Odinstalil.
PS tak som instalil, pozrel pokrytie map(detaily, udaje) a nevyhovuje. Odinstalil.

- milosduris
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval som si aj navigaciu mapy.cz a porovnavam s Petal navigaciou. Podrobnosti mapy su lepsie na Mapycz! Vyhladava dokonca aj spravne cisla domov. 
Podarilo sa mi export z googlu *.json pretransformovat do formatu gpx. Ten mi zobrala navigacia Mapycz. Budem skusat obe a uvidim, ktoru si necham. Stiahol som si aj offline mapy, no zobrazenie dopravy, hustotu mi zobrazuje len v CZ.
Petal zobrazuje aj v zahranici!

Podarilo sa mi export z googlu *.json pretransformovat do formatu gpx. Ten mi zobrala navigacia Mapycz. Budem skusat obe a uvidim, ktoru si necham. Stiahol som si aj offline mapy, no zobrazenie dopravy, hustotu mi zobrazuje len v CZ.

Petal zobrazuje aj v zahranici!

kategória 60+
kategória 60+

-
- Kontaktovat uživatele:
Mapy.cz maju online dopravu len v CZ. A klasické google maps Ti nevyhovujú? Alebo Yandex mapy? Petal je Huawei aplikácia, tam sa nemienim registrovať. Ale každého voľba. Ako som povedal na navi pouzivam mobil a tablet. Na tablete ide sucasne Waze a Mapy.cz(Locus, Googlemaps) na mobile iGO. Na behanie po cestách stačí bohate. V teréne Locus, ci Mapy.cz. ten.export POI z google je problém, kedysi to islo, teraz je to obtiažne, až nemožné. Kml súbory mi iGO v pohode zoberie. Takze ma zaujíma detaine, ako si dokázal vytiahnuť tie POI z googlemaps. Staré postupy mi nefungujú. Zazdielas?
Aha, tak som na to prišiel, treba vybrať takeout z google konta, no to je typická googlovska habadura, nic uzivatelsky prívetivé. Neznášam Google.
edit: online convertor mapových dat je tu https://mygeodata.cloud/converter/json-to-kml
Aha, tak som na to prišiel, treba vybrať takeout z google konta, no to je typická googlovska habadura, nic uzivatelsky prívetivé. Neznášam Google.

edit: online convertor mapových dat je tu https://mygeodata.cloud/converter/json-to-kml
Naposledy upravil(a) oltcitak dne 25 Kvě 2024, 11:26, celkem upraveno 1 x.