Mapy pro IGO

Avátar uživatele
milosduris
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy pro IGO

Příspěvek od milosduris »

Je to komplikovane.
Kazda navigacia ma plusy a minusy. V aute mam suzuki 9" navigaciu, no nema hustotu dopravy. Prenos bodov zaujmu do navigacie v aute je cez aplikaciu NaviBridge. Cize v apke si najdem ciel a poslem do auta. Tam sa zobrazi 6 moznych tras, ale nedaju sa nastavit ine prejazdove body. Cize neda sa naplanovat trasa cez urcite body prejazdu a poslat to cele do auta. 👎 Takze si musim planovat cestu po usekoch.
Je tam moznost pripojit mobil cez Android car cez kabel. No stalo sa mi par krat, ze to zamrzlo.
Takze hladam ine moznosti.
Miloš + Boženka a Suzuki S-Cross 4x4
kategória 60+ :roll:
Máme radi slnko a more na FKK :-D

oltcitak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oltcitak »

Osobne preferujem prenositelne zariadenie, naplanujem si trasu v kľude domova a nemusim sedieť v aute. Vsetky vstavané automobilove navi su len kasucka na peniaze, free update len nejakú dobu, potom platit v lepšom prípade, v horšom nemožný update. Vsetko zle. Takto mam všetko so sebou v mobile(tablete) nenechávam v aute. Inac aj iGo ten prenos inych dát originálne nepodporuje, a originálna verzia z GP ani vylepšenia internetu. Našťastie silná komunita tunerov ten program priviedla skoro do dokonalosti. Ale napr. Moj syn je ajtickar a pouziva len googlemaps, ale zasa toho veľa nenajazdi. Ja som uz dávnejšie dal zbohom googlu, zobral si svoje dáta, zakázal veškere šmírovanie(v rámci možností) a POI a nahrane trasy a naplánované cesty ukladám do iGo a do Mapy.cz. tam si to dokazem roztriedit podla štátov a záujmov.

Avátar uživatele
jirys
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirys »

Loňské mapy pro igo

Torent

Europe TomTom 2024.06

magnet:?xt=urn:btih:nskpxzlyfatvutelbakdm3hvnppjxoef

Odpovědět